Save the date – regionala MR-konferenser i samverkan

De senaste åren har Uppsala universitet, länsstyrelserna och Sveriges kommuner och regioner (SKR) arbetat med mänskliga rättigheter på uppdrag av eller i överenskommelse med regeringen. Under denna tid har vi tre aktörer stöttat, samordnat och utvecklat arbetet med mänskliga rättigheter på lokala och regionala nivåer. Nu arrangerar vi MR-konferenser på fyra olika ställen i landet – norr, öst väst och syd – med fokus på hur MR-arbetet kan utföras inom offentlig verksamhet och vilken hjälp som finns att tillgå.

Under konferenserna presenteras och diskuteras idéer, resultat och framför allt goda exempel från kommuner, regioner och länsstyrelser.

Mer information och möjlighet att anmäla sig kommer i höst! Notera att konferenserna är fysiska och att antalet platser är begränsat.

Datum och plats

24 november Stockholm

30 november Umeå

8 december Göteborg

14 december Malmö

 


Du har väl inte glömt bort att anmäla dig till höstens grundutbildning?

Vi ger vår tredagars grundutbildning vid tre olika tillfällen under hösten.


KURSTILLFÄLLE 1: Den 29-30 september, samt den 13 oktober

Kursort: Distans

Till anmälan


KURSTILLFÄLLE 2: Den 27-28 oktober, samt den 8 november 

Kursort: Uppsala dag 1-2, distans dag 3

För detta kurstillfälle har vi internat, vilket innebär att vi står för boende i Uppsala (1 natt) 27-28 oktober. Antal platser är begränsat till 15 deltagare.

Till anmälan


KURSTILLFÄLLE 3: 1-2 december, samt den 15 december 

Kursort: Uppsala dag 1-2, distans dag 3

För detta kurstillfälle har vi internat, vilket innebär att vi står för boende i Uppsala (1 natt) 1-2 december. Antal platser är begränsat till 15 deltagare.

Till anmälan

För att inte missa något inlägg så rekommenderar vi att du prenumererar på bloggen i din RSS-läsare genom att klicka på länken här Du kan även anmäla dig till vårt nyhetsbrev genom att klicka här

Till bloggen